Aanmelden mbo

Bedankt voor je interesse in een opleiding bij Zone.college. Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Na het kiezen van de opleidingsrichting kun je onder andere de gewenste opleiding en locatie kiezen. Je krijgt per email een bevestiging van je aanmelding.

Let op: de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Almelo, Doetinchem en Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2020) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding in Deventer en Hardenberg.

Ook de opleiding Wildlife in Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2020) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding Dierverzorging niveau 4 in Almelo, Doetinchem, Deventer of Zwolle. Deze opleiding heeft inhoudelijk de grootste raakvlakken met de opleiding Wildlife.

Kies je richting:

 

 

Vragen?

Hier vind je veelgestelde vragen over onder andere aanmelden voor volgend studiejaar. Heb je een vraag die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op via mbo@zone.college.

Meer informatie over het aanmeldproces

Hier staat beschreven wat je moet weten over het aanmelding-, toelatings- en inschrijvingsproces van Zone.college.

Vervolgactiviteiten na aanmelding

Na je aanmelding wordt je geïnformeerd over de vervolgactiviteiten, zoals een studieadviesgesprek, AMN-talentscan en/of een kennismakingsdag. In verband met de landelijke maatregelen rondom het coronavirus, is het mogelijk dat deze activiteiten later plaatsvinden dan gepland.

AMN-Talentscan

Een AMN-Talentscan kan (m.u.v.de aanmeldingen na 1 mei waarvoor dit verplicht is) onderdeel uitmaken van de vervolgactiviteiten na aanmelding. Tijdens een Talentscan worden er vragen gesteld over je persoonlijkheid, capaciteiten en competenties. Aan de hand van de resultaten kan Zone.college o.a. achterhalen wie jij bent, welke begeleiding het beste bij jou past en waar jouw talenten liggen. Bij de afname van de Talentscan houden wij ons aan de gedragscode AMN Talentscan. Deze kun je hier lezen.

 

Start jij na de zomervakantie met je mbo-opleiding?

Bekijk de veelgestelde vragen