mbo Hardenberg

Zone.college in Hardenberg biedt verschillende opleidingen, waarin je leert met hoofd, hart en handen. We zorgen er voor dat jij je in een veilige en vertrouwde omgeving goed kunt voorbereiden op een professionele toekomst in binnen- of buitenland. Vakkundige medewerkers, met aandacht met jouw individuele groei en ontwikkeling, begeleiden je tijdens de opleiding.

Zone.college Hardenberg

Wat past bij jou?

Bij Zone.college kun je terecht voor diverse opleidingsrichtingen in de groene sector waarmee je in heel wat verschillende beroepen aan de slag kunt gaan. Met een beroepsopleiding van Zone.college ben je klaar voor de groene toekomst! Welke opleiding kies jij? 

Onze locatie

Zone.college Hardenberg biedt een groot scala aan groene mbo-opleidingen. Uniek voor de locatie is het keuzedeel Werken op een zorgbedrijf en de BBL-specialisatie Varkenshouderij. Natuurlijk kunnen studenten ook terecht voor de opleidingen Tuin & Landschap, Dierverzorging, Groen, grond en infra, Dierenartsassistent paraveterinair en Veehouderij.

Uniek voor Zone.college Hardenberg is het groot aantal activiteiten rondom de multifunctionele landbouw en ondernemerschap. Zo werken studenten veelvuldig in miniondernemingen en werken we nauw samen met organisaties zoals kinderboerderij Baalder, zorgboerderij Zwieseborg en hoveniersbedrijf Meesters. Ook laten we met groene initiatieven, zoals de vierkante meter tuin, zien dat groen verschillende nieuwe mogelijkheden heeft.

Start jij na de zomervakantie met je mbo-opleiding?

Bekijk de veelgestelde vragen