Laat je inspireren tijdens Kerst.zone

Op dinsdag 27 november 2018 vindt op Zone.college in Zwolle Kerst.zone plaats. Mbo-studenten Bloem & styling en Groene detailhandel organiseren een avond vol vernieuwende idee├źn voor kerst. Met opvallende kleuren, unieke materialen en trendy technieken laten ze zien hoe je veel mooie creaties kunt maken voor de feestdagen.

Studenten geven demonstraties, waarin ze ook uitleg geven over hun werkwijze en materiaalkeuze. Natuurlijk zijn er ook veel mooie creaties te zien, zoals bijzondere feestobjecten en sfeervolle tafelarrangementen. Daarnaast presenteren de studenten unieke werken waaraan zij de afgelopen periode samen hebben gewerkt. Een prachtige samenwerking tussen twee mbo-opleidingen.

Kerst.zone geeft een goede indruk van de kwaliteit van de verschillende creatieve opleidingen. De studenten zijn aanwezig om hun werk toe te lichten en kunnen zo goed vertellen welke kennis, vaardigheden en vakmanschap ze tijdens hun opleiding hebben ontwikkeld. Iedereen die inspiratie op wil doen, is van harte welkom.

Toegang gratis
Kerst.zone vindt plaats op 27 november van 19.00 tot 21.00 uur aan de Koggelaan 7 in Zwolle. Uiteraard is de toegang gratis. Parkeren kan eenvoudig achter het schoolgebouw. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zone.college is de nieuwe naam van AOC Oost en Groene Welle. Sinds augustus werken de twee groene onderwijsinstellingen in Overijssel en Gelderland samen verder aan innovatief Groen en duurzaam onderwijs, dat nog beter aansluit bij de (beroeps)praktijk. De groene onderwijsinstelling leidt al jarenlang vakmensen op voor de detailhandel en bloemdesignbranche.