Open dagen mbo

Zone.college

Kom naar de open dagen en kies de mbo-opleiding die bij jou past!

Wil je starten met een mbo-opleiding maar heb je nog geen keuze gemaakt? Kom dan langs op één van onze open dagen en ontdek welke Groene mbo-opleiding jouw hart sneller laat kloppen! Tijdens een open dag kun je de sfeer proeven op een school, kennismaken met onze opleidingen en docenten en studenten spreken. We hebben open dagen op verschillende locaties.

 

Meld je aan

Bekijk hieronder het overzicht en meld je aan voor de open dag van jouw keuze. Kies op het formulier je gewenste opleiding en locatie. Na je aanmelding ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Ongeveer een week voordat de open dag begint ontvang je van ons een reminder met het programma en de routebeschrijving naar de door jouw gekozen locatie.

Weet je niet welke opleiding op welke locatie wordt gegeven, bekijk dan het schema.

Open dagen Januari 2020

 • 22 januari 2020 Aanmelden > Hardenberg 16.00 – 20.00 (de opleiding BBL Veehouderij bestaat uit de specialisatie varkenshouderij)
 • 24 januari 2020 Aanmelden > Enschede, Twello 15.30 – 20.30
 • 25 januari 2020 Aanmelden > Twello 10.00 – 12.30
 • 31 januari 2020 Aanmelden > Almelo, Doetinchem, Deventer en Zwolle 15.00 – 21.00

Open dagen Maart 2020

 • 12 maart 2020 Aanmelden > Almelo, Doetinchem, Deventer en Zwolle 19.00 – 21.00
 • 23 maart 2020 Aanmelden> Enschede 19.00 – 21.00
 • 26 maart 2020 Aanmelden > Hardenberg* 16.00 – 20.00 (de opleiding BBL Veehouderij bestaat uit de specialisatie varkenshouderij)

Of loop een dagje mee in het mbo

Meeloopdagen

Voorbereiden op de open dag

 • Neem je email met aanmeldbevestiging mee Je aanmeldbevestiging kun je laten scannen bij de entree
 • Maak vooraf een vragenlijstje Wat wil je weten over de opleiding? Welke vragen wil je aan een student stellen en welke vragen aan een docent?
 • Neem iemand mee Het is altijd goed om iemand bij je te hebben die jou kent. Na afloop kun je met hem/haar ervaringen delen.

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college. Zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

 • (088) 26 20 700
 •  info@zone.college

Locaties 

Zone.college biedt ruim 40 mbo-opleidingen verdeeld over 7 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Twello en Zwolle.

Studenten Teelt & Technologie Zone.college Zwolle brengen zelfgemaakte komkommers naar de Voedselbank Zwolle www.rtvfocuszwolle.nl @rtvfocuszwolle Foto © Matthijs van Os ...

175 1

Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag voor Zone.college in Twello. Het Eco-team, dat bestaat uit 14 vmbo leerlingen, heeft de tweede Groene Vlag in ontvangst mogen nemen. Zone.College Twello en in het bijzonder het Eco-team heeft hard gewerkt om de school meer duurzaam te maken in nauwe relatie met de omgeving en met een nauwe verbondenheid met het onderwijs. Gefeliciteerd Eco-team! #ecoschools #duurzaam ...

227 6

Hoe controleer je de gezondheid van een 🐕 of 🐱? Hoe ga je om met dierverblijven van knaagdieren? Wat is goede voeding voor 🐓🐔 en welke informatie geef je over een baardagame? Onze studenten Giel, Laura, Kinga, Floor, Kaileigh en Loran weten precies wat ze moeten doen. Deze week deden zij mee aan de voorronde van de Skills Dierverzorging. Giel won de voorronde en mag samen met de nummer 2, Laura mee naar de finals in januari. 💪 #skills #dierverzorging ...

170 1

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college