Schoolkassa

De internetkassa van Zone.college biedt (ouders van) leerlingen/studenten en derden de mogelijkheid om veilig online te betalen. Handig!

De internetkassa is opgebouwd uit een aantal stappen:

  • Selecteer de locatie waar uw zoon/dochter of jijzelf onderwijs volgt (Let op: schoolkassa is nog niet beschikbaar voor de locatie Zwolle en Hardenberg);
  • Selecteer algemeen (voor huur kluisje, printtegoed, extra gymshirt en/of oordopjes), MBO of het betreffende vmbo leerjaar;
  • Selecteer vervolgens het gewenste artikel en vervolg de stappen in de internetkassa. Een artikel gekocht en betaald via IDEAL? Dan krijg je via email een betaalbewijs, dat tevens dient als afhaalbewijs. Neem deze betaalbevestiging mee naar school.

Waar kan ik welke artikelen vinden?

Onder algemeen staan onder andere de volgende artikelen:
–       Huur kluisje
–       Printtegoed
–       Extra gymshirt
–       Oordopjes

Onder MBO staan de kosten voor leermiddelen en voor extra activiteiten, zoals VCA en gereedschap.

Onder vmboleerjaar staan de kosten voor extra activiteiten die gekoppeld zijn aan een specifiek vmbo leerjaar, zoals extra activiteiten in het kader van Sinterklaas, Kerst, mentor-uitje, schoolfeesten, introductiekamp, schoolkamp.

Kun je geen gebruik maken van internetbankieren of heb je vragen over de internetkassa? Neem dan contact op met de debiteurenadministratie (email: debiteuren@zone.college of  telefoonnummer: 088 – 2620700).

Door op deze link te klikken geef je aan dat je bovenstaande tekst hebt doorgelezen en word je doorgeschakeld naar de schoolkassa.

Vragen over een mbo-opleiding? Maak een belafspraak!

Maak een afspraak