Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel ’thuis’: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Leuke dingen doen

School moet natuurlijk wél leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Maar neem dit niet van ons aan, bekijk de onderstaande film en hoor het zelf van onze leerlingen. Op de social media pagina’s van onze school zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

 

Volg ons op

Instagram

Vandaag opende @FlorianDirkse de projectweek van de mbo-opleiding Groene retail van Zone.college. Hij vertelde enthousiast over zijn grote passie zeilen! Hij zeilde twee jaar rond de wereld. Op die reis kwam hij veel plastic in de oceanen tegen. Nu heeft hij een nieuwe missie: het opruimen van de oceanen. Bedankt voor je enthousiaste verhaal!
#TheOceanCleanup #Durftedromen #MboGroeneretail
...

82 0