Goede sfeer

Voel je thuis

Op onze school voel je je snel โ€™thuisโ€™: het is een veilige wereld waarin je jezelf kunt zijn en iedereen elkaar kent. Een goede sfeer op school vinden we erg belangrijk. Het helpt je om je thuis te voelen. Ook het leren en werken in een groene omgeving draagt hieraan bij. Je krijgt op onze kleine, veilige en overzichtelijke scholen theorie- en praktijkvakken. We wisselen de theorievakken af met projecten en excursies, zowel binnen als buiten de school. We zijn ervan overtuigd dat je door de goede sfeer en groene omgeving meer leert en dus beter presteert.

 

Welkom bij

We heten je van harte welkom. In deze video geven we een kijkje in onze school.

 

 

Volg ons op

Instagram

Fijne zomerzonevakantie gewenst! ๐ŸŒž
Tot volgend schooljaar!
#vaakntie #zomerzonevakantie #zonecollege
...

66 0

en je bijna klaar met je studie? En ga je na de zomer verder studeren? Of ben je klaar met studeren en ga je werken of misschien wel op reis? Dan moet je sowieso wat zaken regelen bij DUO. Zorg ervoor dat je op tijd weet wat je allemaal moet doen!

โœ… Wil je binnen 1 minuut weten wat jij moet regelen? Vul dan de wijzigingshulp in op duo.nl/klaarmetjestudie.

#ditismbo #mbo #hogeronderwijs #studiefinanciering #diploma #geslaagd #afgestudeerd #studentenleven #dienstuitvoeringonderwijs #studentenreisproduct #studentenov #dienstuitvoeringonderwijs #duostudent
...

21 0