Aanmelden Zone.college Doetinchem

Onze school is geschikt voor leerlingen die graag breed opgeleid willen worden in een Groene omgeving. Zone.college heeft een nauwe samenwerking met de basisscholen.

Aanmelden Vmbo Groen & Het Groene Lyceum 

Onze school is geschikt voor leerlingen die graag breed opgeleid willen worden in een groene omgeving. Iedereen die volgens het onderwijskundig rapport van de basisschool een vmbo-diploma kan halen, kan bij ons een opleiding volgen. Voor Het Groene Lyceum geldt dat het basisschooladvies havo moet zijn.

Aanmelden voor Vmbo Groen of Het Groene Lyceum kan via deze website.
Vanaf 1 t/m 17 maart komt er een inschrijfperiode waarbij de leerlingen zich digitaal moeten inschrijven. Meer informatie volgt binnenkort.

Het maximaal aantal leerlingen zullen we rond januari bekend maken. Mochten we het maximum hebben bereikt dan zullen we tot loting moeten overgaan. De lotingsprocedure zal in januari bekend zijn.

 

Instromen bij Zone.college

Kinderen die willen overstappen naar ons Vmbo Groen vanuit de brugklas of het tweede jaar kunnen hiervoor contact opnemen met Zone.college Doetinchem.

 

Aanmelden Vakmanschapsroute

Wil jij je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier Vakmanschapsroute