Aanmelden Zone.college Enschede

Wanneer jouw kind naar het voorgezet onderwijs gaat, kun je heel goed kiezen voor het Zone.college Enschede. Onze school is geschikt voor leerlingen die graag breed opgeleid willen worden in een groene omgeving. Ook als je zoon of dochter al in de brugklas of in het tweede van het voortgezet onderwijs zit, kan hij/zij naar ons overstappen.

Aanmelden bij vmbo Groen en Het Groene Lyceum

Op 8 en 9 maart 2023 van 17.00 tot 20.00 uur kun je jouw aanmeldingsformulier (volledig ingevuld en ondertekend) aanleveren bij een medewerker van Zone.college. Ook hebben we die dag een kort kennismakingsgesprek met jou en en je ouder(s)/verzorger(s). Zo leren we elkaar al een beetje kennen.

Wil je ondersteuning bij het invullen van het aanmeldingsformulier of een toelichting? Dan kun je contact opnemen met onze school. Let op: aanmelden voor het schooljaar 2023-2024 kan alleen op de aanmelddagen van 8 en 9 maart 2023. Aanmeldingen die we vóór die datum ontvangen, nemen we niet in behandeling.

Je kunt een aanmeldingsformulier downloaden via de downloadoptie op deze pagina of opvragen bij onze school via telefoon (088) 26 20 600 of e-mail enschede@zone.college. Voor meer informatie over de procedure bekijk dan de ‘Aanmeldprocedure’ op deze pagina.

 

Aanmelden voor de Vakmanschapsroute

Wil jij je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier Vakmanschapsroute