Aanmelden Zone.college Enschede

Wanneer jouw kind naar het voorgezet onderwijs gaat, kun je heel goed kiezen voor het Zone.college Enschede. Onze school is geschikt voor leerlingen die graag breed opgeleid willen worden in een groene omgeving. Iedereen die volgens het onderwijskundig rapport een vmbo-diploma kan halen, kan bij ons een opleiding volgen. Ook als je zoon of dochter al in de brugklas of in het tweede van het voortgezet onderwijs zit, kan hij/zij overstappen naar ons vmbo Groen.

Aanmelden bij vmbo Groen en Het Groene Lyceum

Op woensdag 9 en donderdag 10 maart 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wordt uw aanmeldingsformulier (volledig ingevuld en ondertekend) door een medewerker van Zone.college in ontvangst genomen en zal er een kort kennismakingsgesprek met u en uw zoon of dochter plaatsvinden.  U kunt een aanmeldingsformulier downloaden via de downloadoptie op deze pagina of opvragen bij onze school: Hengelosestraat 348, 7521 AG Enschede, Tel. (088) 26 20 600, E-mail: enschede@zone.college.

Wilt u ondersteuning bij het invullen van het aanmeldingsformulier of een toelichting, dan kunt u contact opnemen met onze school.

Wanneer kunt u uw kind aanmelden voor onze school?

Aanmelden voor leerjaar 1 van het schooljaar 2022/2023 kan op woensdag 9 en donderdag 10 maart 2022 van 17:00 tot 20:00 uur. U bent, samen met uw kind, van harte welkom op onze locatie aan de Hengelosestraat 481 in Enschede. Aanmeldingen die we vóór 9 maart ontvangen, nemen we niet in behandeling. Voor meer informatie over de procedure bekijk dan de ‘Aanmeldprocedure’ op deze pagina.

Aanmelden voor de Vakmanschapsroute

Wil jij je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier Vakmanschapsroute