Aanmelden Zone.college Twello 2023-2024

Aanmelden leerjaar 1

Vanaf maandag 13 maart tot en met 31 maart 2023 is het mogelijk om je kind aan te melden voor het schooljaar 2023-2024. Voor meer informatie over de aanmeldings- en plaatsingsprocedure download dan de ‘Aanmeldingsprocedure’ op deze pagina. Aanmelden voor onze school wordt digitaal gedaan, via het aanmeldingsformulier. Dit formulier staat 13 maart op deze webpagina.

Aanmelden voor instroom in leerjaar 2 of 3

Instroom in leerjaar 2 of 3 is beperkt en alleen mogelijk wanneer er plaats is in de gewenste leerweg (leerjaar 2 en 3) en “wereld” (leerjaar 3). Dit weten wij pas na de rapportvergaderingen in de laatste week van juni 2023. Daarna kunnen wij duidelijkheid geven of plaatsing mogelijk is. Het is niet mogelijk om dit proces te versnellen. Ons advies is om ook op andere scholen te oriënteren. Aanmelden kan via het digitale formulier, deze is vanaf 13 maart beschikbaar op deze webpagina. Als toch gekozen is voor een andere school, laat het ons dan even per mail weten: admtwello@zone.college.

Aanmelden Vakmanschapsroute

Wil jij je aanmelden voor de Vakmanschapsroute? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier Vakmanschapsroute

 

Vragen?

Contactgegevens voor eventuele vragen:
Intakecommissie Zone.college Twello
admtwello@zone.college
088-2620800