Aanmelden mbo

Bedankt voor je interesse in een opleiding bij Zone.college. Je kunt je nu aanmelden voor het schooljaar 2022-2023. Voor je aanmelding maak je gebruik van onderstaand keuze schema. Na het kiezen van de opleidingsrichting kun je onder andere de gewenste opleiding en locatie kiezen. Wanneer je dan op de knop ‘Inschrijven voor deze opleiding’ klikt kom je op de CAMBO (Centraal Aanmelden MBO) aanmeldpagina van jouw opleiding terecht. Je hebt voor het aanmelden voor een opleiding een DigiD nodig. Als je deze niet hebt kun je deze aanvragen via www.digid.nl. Je krijgt per email een bevestiging van je aanmelding.

Let op: de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair in Doetinchem en Zwolle heeft voor komend schooljaar (start augustus 2022) het maximum aantal nieuwe studenten bereikt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de opleiding in Almelo, Deventer en Hardenberg (er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar). Of je kunt je aanmelden en op de wachtlijst van een locatie laten plaatsen. Er zullen de komende tijd mogelijk nog plekken vrijkomen van studenten die toch een andere keuze maken of die in een hoger leerjaar kunnen instromen.

Kies je richting:

 

 

Meer informatie

Vragen?

Op de pagina Veelgestelde vragen vind je veel antwoorden betreft het aanmelden voor volgend studiejaar.
Voor vragen of heb je hulp nodig bij jouw aanmelding neem dan contact op met de studentenadministratie via het telefoonnummer (088) 26 20 900 of mail naar mbo@zone.college.

Meer informatie over het aanmeldproces

In het document Aanmeldings- en inschrijvingsprocedure Zone.college mbo staat beschreven wat je moet weten over het aanmelding-, toelatings- en inschrijvingsproces van Zone.college.
Voor het aanmelden voor een opleiding heb je een DigiD nodig. Als je deze niet hebt kun je deze aanvragen via www.digid.nl.

Vervolgactiviteiten na aanmelding

Na je aanmelding wordt je geïnformeerd over de vervolgactiviteiten, zoals een studieadviesgesprek, AMN-talentscan en/of een kennismakingsdag.

AMN-Talentscan

Een AMN-Talentscan kan (m.u.v. de aanmeldingen na 1 april waarvoor dit verplicht is) onderdeel uitmaken van de vervolgactiviteiten na aanmelding. Tijdens een Talentscan worden er vragen gesteld over je persoonlijkheid, capaciteiten en competenties. Aan de hand van de resultaten kan Zone.college o.a. achterhalen wie jij bent, welke begeleiding het beste bij jou past en waar jouw talenten liggen. Bij de afname van de Talentscan houden wij ons aan de gedragscode AMN Talentscan. De gedragscode kun je hier lezen.