Open dagen mbo

Zone.college

Kies de opleiding die bij jou past!

Wil je starten met een mbo-opleiding, maar heb je nog geen keuze gemaakt? Bezoek dan een open dag/voorlichtingsavond en ontdek welke mbo-opleiding jouw hart sneller laat kloppen! Tijdens deze voorlichtingsmomenten krijg je meer informatie over de beroepen in de groene sector, onze school en de opleidingen. Onze mbo-opleidingen zijn te volgen op verschillende locaties. In dit opleidingsoverzicht staat waar welke opleiding wordt gegeven, dit is ook de locatie voor de voorlichting.
Lees hier voor meer informatie over onze niveaus en de opleidingsvorm BOL of BBL.

Aankomende voorlichtingsactiviteiten

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor een voorlichtingsgesprek in juni. Wel kun je je e-mail achterlaten, zodat we je een bericht kunnen sturen zodra het aanmeldformulier beschikbaar is. Je krijgt dan als eerste een seintje.

  • Voorlichtingsgesprek - 11 juni 2024 van 18.00 tot 20.00 uur Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle

Studeren bij Zone.college

Bij Zone.college haal je je beste binnenste buiten. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt in je vak en dat je je persoonlijk ontwikkelt. Hoe? Door altijd vanuit praktijksituaties te werken: binnen, maar vooral buiten de school. Ook kijken we goed wat bij je past, waar je mogelijkheden liggen en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Zo bereiden wij je voor op een professionele toekomst. Want voor goede vakmensen is er werk genoeg! Naast de mbo-opleidingen zijn er diverse opleidingen en cursussen voor volwassenen.

Direct contact

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze school. We beantwoorden graag je vragen en vertellen je meer over de verschillende opleidingen bij het Zone.college, zodat jij een goede studiekeuze kunt maken.

  • (088) 26 20 900
  • mbo@zone.college

Locaties 

Zone.college biedt 45 mbo-opleidingen verdeeld over 5 locaties: Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

zone_college

Op donderdag 31 augustus bundelen de Gemeente Doetinchem, Het Graafschap College, Zone.college Doetinchem, Hogeschool Iselinge én 22-24 Events haar krachten en organiseren ze samen de eerste editie van Het Doetinchemse Intro-Feest! We pakken groots uit op het festivalterrein van Het Doetinchems Manifest om de studenten van Doetinchem te verbinden met de stad. Samen zetten we Doetinchem op de kaart als studentenstad! Meer info en tickets op https://doetinchemsmanifest.nl/intro-feest/ ...

22 0

Alle stagebedrijven een fijne zomer gewenst! En natuurlijk bedankt voor de begeleiding van onze leerlingen. Ze deden mooie praktijkervaringen op! #bedankt #samenwerking #stage #groeien #ervaringen ...

52 0